INTENZIVNA MENTORSKA OBUKA
„IZRADA SISTEMA ZA MERENJE RADNOG UČINKA“
Grupa do 4 polaznika

 

 

Cilj seminara:  Osposobljavanje polaznika da samostalno kreiraju i realizuju sisteme za merenje učinka zaposlenih za potrebe svoje firme ili grupe koju vode. Ovo postižemo kroz praktičan rad na izradi sistema na konkretnom primeru polaznika, kao i kroz prenošenje iskustva stečenog u procesima uvođenja sistema u firmama iz zemlje i inostranstva.

 

Kome je namenjen: Od vlasnika do tim lidera. Svima koji žele da izrade sistem, bilo da se radi o kompletnom sistemu za celu firmu, određeni sektor ili grupu zaposlenih.

 

Šta polaznici dobijaju: Značajno smanjenje uloženog vremena i broja grešaka nastalih prilikom izrade sistema. Gotove primere upitnika. Stručnu analizu vežbi i konkretne savete i predloge. Onima kojima profesija nije vezana za ljudske resurse, a upravljaju sektorom, grupom ili timom obuka će uštedeti i mesece neophodne za samostalno razumevanje koncepta. Polaznici dobijaju i obiman dodatni materijal, razrađenje upitnike, kao i sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Veoma je preporučljivo je da su polaznici ranije pohađalji seminar "Metodi merenja učinka zaposlenih" ili da imaju prethodno znanje i iskustvo vezano za metode merenja radnog učinka.

 

Veština koju svako može upotrebiti!

 Priprema za izradu sistema
Proces procene rezultata

Detaljna analiza formulara za ocenjivanje
Praktična vežba: Analiza organizacije firme
Izrada dijagrama i određivanje ocenjivača
Praktična vežba: Definisanje radnog mesta


Izrada sistema

Praktična vežba: Samostalna izrada sistema 

  Česta pitanja polaznika

 

Zašto je ova obuka isplativa?

Obuka će vam uštedeti od 6 do 12 mesečnih zarada osobe koja će izrađivati sistem, jer će na jednom mestu dobiti potrebne informacije, pregled iskustava i upoznati se sa procedurama. Izrađeni sistem će biti značajno kvalitetniji i obogaćen rešenjima koja su se pokazala dobrim u praksi u našim uslovima. Za one koji žele da uvedu sistem samo u svoju grupu obuka predstavlja značajnu uštedu vremena i mogućnost da se dalje posvete svom osnovnom poslu.

 

Kolika je korist od uvođenja sistema za merenje učinka zaposlenih?

Koristi koje proističu iz uvođenja sistema nisu samo finansijske već i organizacione. Značajno se unapređuje i odnos zaposlenih prema radu i zadatim zadacima. Kod većine firmi nakon drugog ciklusa ocenjivanja povećanje produktivnosti iznosi preko 7%, što je često dvostruko više od same investicije.

 

Da li ću moći da dobijem odgovore na pitanja koje me interesuju?

Da. Rad je veoma interaktivan i predavač veliku pažnju posvećuje upravo diskusiji na primerima koje polaznici daju i pitanjima koja postave.

 

Da li je obuka prilagođena malim ili velikim firmama?

Obuka je prilagođena firmama i organizacijama sa ovih prostora, bez obzira da li se radi o manjoj ili većoj firmi. Predavač ima značajno iskustvo u radom sa firmama različitih veličina, koje broje od svega nekoliko ljudi, preko malih i srednjih preduzeća, do sistema sa više desetina hiljada zaposlenih. Zato je obuku osmislio tako da znanje mogu primeniti svi, a primeri koje se navode su veoma raznovrsni. Zbog rada u izuzetno maloj grupi (do 4 polaznika), predavač ima mogućnost da primere dodatno prilagodi samoj grupi.

 

Koja prethodna znanja moram da imam?

Preporučljivo je da polaznici prvo pohađaju mentorski seminar „Uspešni modeli merenja učinka zaposlenjih“, kako bi stekli sistematizovan pregled metoda koje se mogu koristiti. Pored toga, dovoljno je opšte razumevanje poslovnih procesa, a rad u grupi od samo 4 polaznika daje mogućnost predavaču da pruži sva potrebna objašnjenja, ako za tim ima potrebe.

 

 

Formular za upite i prijave 


Ime i prezime:  
Kontakt telefon:  
Moja e-mail adresa je:
Broj polaznika:
Uplatu vršim kao:


 
PIB:
 
Obuka / Seminar:

Metodologija predavanja:

Interaktivna mentorska obuka.
Broj polaznika je ograničen na 4.
Spoj predavanja, analiza modela i slučaja, diskusije i praktičnog rada. Mogućnost da se pitanja postave u svakom trenutku.
Utisci polaznika

"Izrazito korisna obuka, sadržajna, pragmatična, inetraktivna. Sve pohvale."
B.H., Vodeći saradnik, PTT Srbija

"Iskustvo i znanje koje sam stekao na obuci (a i seminaru) je potupuno primjenjivo u praksi, za razliku od nekih saveta koje smo dobijali sa različitih strana. Zaista iznad očekivanja."
V.Č., Direktor finansija

"Mislim da ću model koji sam izradila tokom vežbi bez većih promena primeniti u okviru grupe koju vodim."
A.M., Šef LC grupe, BeneFit klub

 

Predavač:
Ivan Marković, Zaposlenje Org, konsultant i šef tima za izradu sistema za merenje učinka zaposlenih, sertifikovani predavač sa više od 250 održanih obuka. Zbog specifične pozicije i rada sa velikim brojem privrednih društava, stekao je sveobuhvatan pregled problema sa kojim se organizacije suočavaju u procesima vezanim za strukturu zarada i merenje učinka zaposlenih.

Organizator:
Internet servis Zaposlenje Org


Vreme i mesto održavanja:

17., 18., 20., 21. decembar
Od 11 do 16 (15)
časova
Trening centar Zaposlenje Org

Dubrovačka 16, Beograd

 

Kotizacija:
Za polaznike koji su pohađalji seminar "Merenje učinka zaposlenih" kotizacija iznosi 65.990,00 dinara. Za ostale polaznike kotizacija iznosi 79.780,00 dinara. Svakom polazniku obezbeđena je literatura (koja uključuje i 3 gotova primera upitnika) i osveženje u prijatnom ambijentu. U slučaju prijave dva polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.


Polaznici dobijaju sertifikat o pohađanoj obuci

 

Prijave se vrše i putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 11-17h)
Mesto će biti zagarantovano tek po uplati kotizacije
http://www.zaposlenje.org/seminari.php